Három fizetési lehetőség közül választhat: 

Előreutalás: Minden ilyen esetben díjbekérőt küldünk a megrendelőnek. Megrendelő a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató Cib banknál vezetett 10700268 - 68303750 - 51100005 számú bankszámlára banki átutalás útján. Előreutalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelés számot minden esetben szükséges feltünteti. Előreutalás esetén a Megrendelő a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult.

Utánvét: Az előre pontosított végösszeget a futárszolgálatnak készpénzben kell kifizetni az áru átvételekor, mely plusz 500Ft költséget jelent. A számlát az áruról és a szállítási költségről a futár adja át Önnek az áruval együtt. A meghiúsult kiszállításból eredő károkat, amennyiben ez az Ön hibájából történik, annak mindennemű költségeit Önnek kell megtérítenie.

Bankkártyás fizetésA Megrendelő kiválasztja a terméket, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

Ezt követően a Megrendelő átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót. A fizetést követően a Megrendelő visszatér a webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A sikeres tranzakciót követően - ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni engedélyezést jelenti -, a CIB Bank elindítja a vásárló kártyájának megterhelését a termék ellenértékével.

ÁSZF

Webáruházunkban történő vásárlás előtt kérjük minden esetben alaposan olvassa át az Általános Szerződési Feltételeket!

Bővebben...

Kapcsolat

Túlélőcsomag.hu Webáruház

Kérdése van? Írjon nekünk e-mailt!
Telefon: +36-30/689 8923

HIGIÉNIAI CSOMAG - COVID-19 ELLEN

A CSOMAG összeállítás a következőket tartalmazza:

1 db újrazárható tasak
10 db 3 rétegű maszk
2 pár kesztyű 
1 db 60%-s alkoholos kézfertőtlenítő

2 490 Ft.

Érdekel!


FEL

Facebook

Facebook